Дата публікації:
19 лютого 2024
Кількість переглядів:
169
Поділитися:

У 2023-2024 навчальному уроці на запрошення громадської організації «Товариство допомоги особам з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень “Феліцитас”» студенти спеціальності «Соціальна робота» та «Психологія» кафедри ППСТ стали учасниками проекту «EU4Youth – працевлаштування молоді під час кризи: Програма персональної допомоги для людей з аутизмом, інтелектуальними та/або психосоціальними порушеннями в Україні».

У рамках цього проекту студенти мають можливість навчання у фахівців-практиків та волонтерства за їх наставництва.

13 лютого лекційне заняття з технологій соціальної роботи відбулося на базі «Феліцитас» з інтерактивною лекцією виступила Тетяна Гусєва, директор реабілітаційної установи змішаного типу (комплексної реабілітації) для осіб з інвалідністю в наслідок інтелектуальних порушень – Центр «Сприяння» ГО «Феліцитас», член ради роботодавців спеціальності «Соціальна робота».

Лекція була присвячена вивченню потреб клієнтів і роботи із документацією в рамках стандарту денного догляду та соціальної реабілітації. Також було обговорено перспективи подальшої волонтерської активності студентів у взаємодії із клієнтами «Феліситас» та форми взаємодії за елементами моделі «дуальна освіта». 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.