Дата публікації:
21 лютого 2024
Кількість переглядів:
196
Поділитися:

20 лютого на базі ГО "Феліцітас" відбулась зустріч, у ході якої студенти мали можливість  ознайомитись з технологіями і методами роботи у межах допомоги людям з аутизмом, інтелектуальними та/або психосоціальними порушеннями, які налаштовують на співпрацю.

У межах зустрічі також була проведена лекція, присвячена вивченню потреб клієнтів і роботи із документацією в рамках стандарту денного догляду та соціальної реабілітації.  Відбулось обговорення програм співпраці, та  можливості залучення студентів спеціальності «Психологія» до різних проектів, що стане гарною можливістю для формування практичних вмінь та навичок у студентів.

У 2024 навчальному році на запрошення громадської організації «Товариство допомоги особам з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень “Феліцитас”» студенти спеціальності  «Психологія» кафедри ППСТ стали учасниками проекту «EU4Youth – працевлаштування молоді під час кризи: Програма персональної допомоги для людей з аутизмом, інтелектуальними та/або психосоціальними порушеннями в Україні».

У рамках цього проекту студенти мають можливість навчання у фахівців-практиків та займатись волонтерством за наставництвом спеціалістів ГО "Феліцітас".

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.