Дата публікації:
27 лютого 2024
Кількість переглядів:
55
Поділитися:

Здобувачки ОП «Психологія» 3 і 4 курсу проходять практику в межах проекту «Ми сила».

Зокрема Мордовець Марія, Ткаченко Анна та  Лутцева Марія (3 курс), Маслак Валерія та Ксенженко Валерія (4 курс). В межах проекту студентки долучаються до організації та проведення групових форм роботи з дітьми та дорослими. Проектом передбачена робота з трьома цільовими аудиторіями: діти 8-12 років, підлітки 13-17 років та батьки з дітьми.

Для дітей віком 8-12 років заняття відбуваються з використанням арт-терапевтичних розвивальних технік. Заняття спрямовані на розкриття внутрішнього потенціалу дітей, розвитку творчих здібностей, вміння взаємодіяти в колективі.

Для підлітків 13-17 років відбуваються тематичні зустрічі в межах яких вони зможуть дізнатися більше про особливості свого характеру темпераменту. Також, ці зустрічі будуть корисними для тих, хто бажає знайти відповіді на питання «Як бути в колективі та почувати себе комфортно?», «Як знайти своє місце в колективі?».

Для батьків та дітей проходять заняття спрямовані на взаємодію та корисне проводженням часу. У ході занять батьки з дітьми зможуть під супроводом психолога створити символи власної родини та колажі ресурсних справ.

Проєкт реалізується Фондом "Ми сила" у партнерстві (Благодійним фондом "Nova Ukraine" та The Howard G. Buffet Foundation

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.