Дата публікації:
15 жовтня 2019
Кількість переглядів:
176
Поділитися:

15 жовтня студенти спеціальності Соціальна робота (гр. СР-71) та старший викладач кафедри Король Сергій Миколайович відвідали м. Харків з метою ознайомлення з деякими соціальними проектами м. Харкова. Таким чином, студенти відвідали Регіональний ландшафтний Фельдман Екопарк та Благодійний фонд «Карітас Харків».

Фельдман Екопарк – це багатосторонній благодійний проект, який об'єднує в собі турботу і допомогу тваринам, терапію для дітей з особливими потребами, реабілітаційну, науково-дослідницьку та освітню бази, а також дозвілля для тих, хто любить природу і є безбар’єрною площадкою для різних соціальних проектів.

Фонд «Карітас Харків» допомагає людям, які опинилися в складних життєвих ситуаціях віднайти шляхи вирішення соціально-гуманітарних, психологічних, фінансових та юридичних проблем. Дана організація представляє професійну та вмотивовану команду фахівців (психологи, соціальні працівники, соціальні педагоги, юристи, кейс менеджери), які працюють над різними соціальними проектами: допомога учасникам АТО та внутрішньо-переміщеним особам;  соціальний, педагогічний та психологічний супровід для дітей та батьків; проект «Паростки майбутнього»; консультування з питань працевлаштування і проектної роботи та інше.

Студенти отримали багато цікавої та корисної інформації, побачили та почули успішних кейс-менеджерів та отримали поради від керівництва благодійного фонду.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.