Дата публікації:
10 грудня 2019
Кількість переглядів:
163
Поділитися:

Студенти спеціальностей «Психологія» і «Соціальна робота» зустрілися з представниками КНП СОР Обласний клінічний медичний центр соціально небезпечних захворювань, лікарем-психіатром Оксаною Миколаївною Черевко та лікарем-психіатром Андрієм Борисовичем Анплеєвим. Студенти отримали можливість почути відповіді фахівців на запитання про потреби та особливості надання психіатричною допомоги населенню в сучасних умовах.

Обговорювалися міжнародні тенденції щодо співпраці лікарів, психологів і соціальних працівників, особливі ролі представників кожного фаху у рамках комплексу спеціальних заходів, спрямованих на профілактику, раннє виявлення, діагностику психічних розладів, а також лікування, нагляд, догляд, медичну, психологічну та соціальну реабілітацію осіб з порушеннями психічного здоров’я. Окрема дискусії стосувалася питання профілактики професійного вигорання представників допомагаючих професій. Було обговорено вже наявний досвід вже наявних досвід волонтерства майбутніх соціальних працівників.

Проведенню зустрічі передувало укладання договору про практику студентів кафедри психології, політології та соціокультурних технологій СумДУ на базі КНП СОР Обласний клінічний медичний центр соціально небезпечних захворювань.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.