Дата публікації:
22 травня 2020
Кількість переглядів:
149
Поділитися:

Наказом МОН України від 09 грудня 2019 року № 1529 затверджено перелік проектів наукових робіт, науково-технічних (експериментальних) розробок молодих вчених, які пройшли конкурсний відбір та фінансування з січня 2020 року за рахунок коштів державного бюджету. Одним із таких проектів є підготовлений молодими вченими Навчально-наукового інституту права та факультету іноземної філології та соціальних комунікацій.

Назва проекту «Розробка методики взаємодії правоохоронних органів України щодо протидії легалізації злочинних доходів», керівник д.ю.н, доцент Олег Рєзнік. Від кафедри у період 2020-2022 р.р. проект буде виконувати канд.політ.наук, старший викладач Микола Назаров.

Науковий колектив висловлює щиру подяку керівнику Управління Служби Безпеки України в Сумській області Захарченко Ю.М. та керівнику Сумської місцевої прокуратури, к.ю.н. Слабуновій Ю.В. за всебічну підтримку у написанні проекту.
Авторський склад зацікавлений у нових знайомствах, співпраці та відкритому обговоренні ідей та пропозицій, з якими ви можете звернутися до керівника проекту – Рєзніка Олега Миколайовича, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел. 095-48-27-130.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.