Дата публікації:
02 червня 2020
Кількість переглядів:
3665
Поділитися:

В рамках проекту "Голос жінки має силу 2020" планується проведення п’яти 4-денних Шкіл-тренінгів на теми блогерства, жіночого лідерства та миротворчості. Запрошуємо активістів з Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Київської, Луганської, Миколаївської, Полтавської, Сумської та Чернігівської областей долучатися! Перша Школа "Резолюція ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека» в дії" стартує 12 червня 2020 року. Час проведення: 12-15 червня 2020 року.

Місце проведення: Готель "Reikartz Суми", вул. Воскресенська, 1, місто Суми. Тренерки: Савельєва Юлія Михайлівна, кандидатка філософських наук, викладач кафедри ППСТ Сумського державного університету, координаторка Всеукраїнської мережі осередків гендерної освіти ВНЗ; Борисова Анна Валеріївна, виконавчий директор ГО "Калинове гроно", радниця з соціальної згуртованості Київської області Канадської благодійної організації "Stabilization Support Services", тренерка в тематиці блогерства та гендерної рівності. Всі витрати, пов’язані з переїздом, харчуванням та проживанням, покриває проект.

Що потрібно для участі:

  1. Готовність вести блог на правозахисну та соціальну тематику проекту та бажання активно долучатися до проектних заходів;
  2. Досвід участі в адвокаційних кампаніях та правозахисній роботі;
  3. Обов’язкова реєстрація учасників у Фейсбук-групі Проект «Голос Жінки Має Силу» https://www.facebook.com/groups/women.voices.count/ та на порталі Фундації “MustPostToday”.
Всі зацікавлені в участі у всеукраїнській школі "Резолюція ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека» в дії" від Сумської області можуть надсилати заявки на електронну адресу регіонального координатора проекту Анни Євсєєвої Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. у наступному форматі:
1) ПІП, посада, організація.
2) Контактні дані: телефон, e-mail.
3) Чому Ви прийняли рішення взяти участь у Школі-Тренінгу?
4) Опишіть досвід роботи у громадському секторі (перелік проектів чи організацій, з якими Ви співпрацюєте).
5) Чи готові Ви вести блог на правозахисну та соціальну тематику проекту?
 

Заявки на участь приймаються до 08 червня 2020 року

У Сумській області проект реалізується ГО "Інтелект Сумщини" у співпраці з ГО "Фундація прав людини". Метою проєкту є установлення в суспільстві гендерної рівності, забезпечення виконання в Україні умов Резолюції 1325 РБ ООН, підтримка місцевих органів влади та неурядових організацій, що працюють на місцях, для забезпечення політичної, соціальної та економічної участі жінок у всіх суспільних процесах, розширення можливостей жінок та посилення їхніх голосів на місцевому рівні, створення простору для повноправної участі жінок з усієї України у вирішенні питань, пов’язаних з побудовою миру та встановленням безпеки на національному рівні, розвиток блогерства як інструмента впливу та каналу комунікації для цілей миротворчості, послаблення напруження та пом’якшення конфліктів у суспільстві шляхом спільної творчої діяльності, залучення до миротворчих процесів широкої аудиторії за допомогою художніх виставок, драматичних театрів, вуличних вистав, відеоблогів та інших арт-форматів.

Проект реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків (Institut für Auslandsbeziehungen) та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.