Дата публікації:
09 жовтня 2020
Кількість переглядів:
429
Поділитися:

Студенти та практичні психологи Психологічної служби Сумського державного університету у співпраці з колегами з ГО «Асоціація психологів вищої школи України» долучилися до заходів, присвячених Всесвітньому дню психічного здоров’я. На відео студенти розповідають та показують власним прикладом як варто дбати про своє психічне благополуччя, особливо в умовах пандемії.

ГО «Асоціація психологів вищої школи України» є спілкою практичних психологів ЗВО України, що вже налічує понад 40 учасників. Метою організації є об'єднання зусиль професійної спільноти психологів, які працюють у закладах вищої освіти, задля забезпечення соціально-психологічного супроводу освітнього процесу через розвиток системи психологічної служби вищих навчальних закладів та підтримання належного рівня психічного здоров’я.

ГО «АПВШУ» є членом Національної психологічної асоціації, що підкреслює прагнення її фахівців консолідації зусиль професійної спільноти, спрямованих на вирішення численних завдань з формування в Україні культури впровадження та надання психологічної допомоги.

Посилання на відео - https://m.youtube.com/watch?v=bGbJlEv-9jA

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.