Дата публікації:
27 травня 2021
Кількість переглядів:
259
Поділитися:

Захист курсових проєктів у майбутніх менеджерів соціокультурної діяльності відбувся 26 травня 2021 року англійською мовою. Студенти третього курсу протягом весняного семестру вчилися застосовувати навички проєктного менеджменту для вирішення значимих питань міжетнічної та міжрелігійної взаємодії, формування поваги до культурного різноманіття, подолання етнічних і релігійних стереотипів та упереджень тощо.

Зокрема, проєкт студентів О. Гірман (кер.), О. Падалка, А. Мельник (наук. кер. – викл. Ю. М. Савельєва) сприяв підвищенню рівня обізнаності студентської молоді про толерантність і недопустимість виявів мови ворожнечі.

Студенти І. Джура (кер. проєкт. групи), В. Ольшанська та В. Макошенець (наук. кер. – доц. В. В. Опанасюк) реалізували проєкт зі створення першого в Україні подкасту етно-релігійної спрямованості.

Зазначимо, що проєкти реалізовані в рамках навчальної дисципліни “Inter-ethnic and Inter-religious Tolerance” та зорієнтовані на етно-релігійні громади міста Суми, студентів СумДУ, зокрема, іноземних студентів, молодь всієї України.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.