Дата публікації:
11 грудня 2021
Кількість переглядів:
145
Поділитися:

10 грудня 2021 року 0 14.00 у Конгрес-центрі Сумського державного університету   відбувся «круглий стіл» за темою «Підсумки проекту «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час»/ Empowerment Peace and Post-Conflict Reconstruction Programme for Community Leaders in Ukraine «Peace in Digital Era».

Проект реалізовується громадською організацією «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини» у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини».

Метою співробітництва є реалізація проєктних заходів у Сумській області для посилення професіоналізму лідерів громадських організацій у царині миротворчості, а також розвиток діалогу шляхом посилення блогерства і громадського лідерства задля сприяння примиренню шляхом об’єднання зусиль лідерів громад з різних областей України в єдину платформу.

Проектна діяльність, що велася на Сумщині у межах проекту «Мир у цифровий час», зокрема, стосувалася налагодження ділової комунікації з молодими лідерами громад шляхом реалізації міні проектів, проведення соціологічного дослідження, організації тренінгів та блог-кафе на актуальні для активної молоді теми.

На «круглому столі» результати проекту обговорені у колі представників влади, громадськості, наукових та експертних спільнот у контексті завдань соціально-економічного розвитку Сумської області.

Учасники заходу налагодили комункаційні механізми щодо використання ділової інформації проекту, домовилися про співпрацю, визначили пріоритетні напрями.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.