Дата публікації:
20 січня 2022
Кількість переглядів:
168
Поділитися:

Голова громадської ради при Сумській обласній державній адміністрації, доцент кафедри психології, політології та соціокультурних технологій, координатор проекту ГО «Інтелект Сумщини»  Олег Туляков разом з колегами готує чергове засідання громадської ради з питань опанування сучасною українською молоддю кіберпростором. Ініціатором заходу є Олексій Шевченко, голова Сумського обласного товариства «Просвіта», входить до складу громадської ради.

Засідання відбудеться 31 січня у форматі «круглого столу за темою ««Перспективи розвитку всеукраїнського проекту «Кіберджура» в Сумській області». Метою заходу є визначення механізмів допомоги молодим українцям оволодіти сучасними інформаційними  технологіями задля використання їх у процесі організації життєдіяльності та у процесі організації оборони.

 До презентації проекту буде залучений Іван Галенко, віце-президент Міжнародної академії інформатики, кандидат технічних наук, співзасновник ВПГ «Кіберджура» (місто Київ).

У заході планується участь керівництва Сумської обласної державної адміністрації та військових установ, департаменту освіти і науки, управління молоді та спорту. Особливі сподівання щодо розвитку проекту покладаються на Державний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г.Харитоненка Державної прикордонної служби України. Керівництво цього заходу також запрошено до «круглого столу».

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.