Дата публікації:
27 березня 2023
Кількість переглядів:
118
Поділитися:

27 березня відбулася профорієнтаційна зустріч, на якій студенти спеціальності «Соціальна робота» кафедри ППСТ СумДУ мали можливість поспілкуватися із  заступницею начальника управління департаменту соціального захисту населення Сумської міської ради Вікторією Литвиненко. До зустрічі долучилися також заступниця директора територіального центру «Берегиня» Ольга Андрєйчук та завідувачка відділення денного перебування «Калина» Ірина Нагорна.

Поважні представниці соціального захисту нашого міста розповіли про щоденну практику надання послуг, а також напрацьований унікальний досвід роботи університету третього віку, центру для учасників бойових дій, будинку нічного перебування, а також інших напрямів роботи. Завдяки цьому знання студентів щодо Закону України «Про соціальні послуги», а також стандартів соціальних послуг отримали абсолютно іншої якості у плані практичної орієнтованості.

Була можливість задати практикам запитання, а також поспілкуватися із клієнтами.

Студенти були вражені масштабністю системи надання соціальних послуг, яка розбудовується в Сумській територіальній громаді, охопленістю послугами цільових груп у різних куточках міста.

При цьому на адресу майбутніх бакалаврів прозвучали також і пропозиції щодо перспектив працевлаштування.

Зустріч відбулася на базі відділення денного перебування «Калина» у змішаному форматі, що також передбачав і дистанційну участь певної кількості студентів з інших населених пунктів.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.