Дата публікації:
03 травня 2023
Кількість переглядів:
122
Поділитися:

Що означає слово «вчитель»? Це одна із професій, однак не тільки. Це покликання, майстерність, віра в Людину. Вчитель «з великої літери» – цей той, хто впливає на майбутнє і робить його кращим.

20 квітня здобувачі освітніх програм «Соціальна робота» та «Психологія» зустрілися в онлайн-форматі із письменницею, кандидатом географічних наук Анною Коршуновою, вчителькою та керівницею наукового товариства «Інтелект»  КЗСОР «СОГІ для талановитих та творчо обдарованих дітей».

Гостя говорила про педагогічну майстерність та молодіжні субкультури, а також про технологію скаффолдингу. Здобувачам було запропоновано для розв’язання кілька педагогічних задач, а потім пані Анна поділилися власним досвідом їх розв’язаннями. Розкрила вона й сутність масштабних педагогічних проектів, наприклад, костюмованої екскурсії містом Суми. Надихаючою була розповідь про діяльність шкільного наукового товариства.

За відгуками здобувачів зустріч пройшла «на одному подиху», була цікавою і корисною. Особливо запам’яталися історії пані Анни про взаємодію зі «складними» підлітками.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.