Дата публікації:
04 жовтня 2023
Кількість переглядів:
80
Поділитися:

3 жовтня відбулося урочисте відкриття навчального року в університеті третього віку, діяльність якого забезпечує КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня».

В урочистостях взяла участь доцент кафедри ППСТ Олена Купенко. Вона привітала педагогічний колектив та студентів університету. Зазначила високу значимість наявності такої послуги в Сумській територіальній громаді, позитивну динаміку розвитку закладу: «Приємно спостерігати, як зростає кількість студентів університету і затребуваність навчання серед людей 60+. Слід відмітити зусилля фахівців і керівництва КУ «Берегиня» для того, щоб ще більше людей у різних куточках громади могли отримувати освітні послуги. Перспектива ще більшого охоплення громади полягає у тому, щоб нинішні студенти університету третього віку провадили й власну просвітницьку діяльність у своїх осередках, а також у своїх сусідських спільнотах із маломобільними групами нселення».

Співпраця кафедри ППСТ із КУ «Берегиня» триває вже кілька років і включає в себе як дослідницьку так і викладацьку складові на взаємну користь. Проведено ряд спільних заходів студентів кафедри ППСТ і студентів університету третього віку. Висловлюємо сподівання, що в нинішньому навчальному році ця співпраця буде продовжена. 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.