Дата публікації:
19 січня 2024
Кількість переглядів:
192
Поділитися:

19 січня 2024 року відбулася зустріч голови Сумської обласної військової адміністрації Володимира Артюха з правлінням громадської ради при Сумській обласній військовій адміністрації на чолі з Олегом Туляковим, головою ради, доцентом кафедри ППСТ Сумського державного університету.

Розмова стосувалася актуальних питань соціально-економічного розвитку громад, оборонних аспектів, ситуації на прикордонні, перебігом подій у лісовій та деревообробній галузі, соціальної проблематики.

Від Сумської обласної військової адміністрації у заході взяли участь керуючий справами Ігор Кальченко, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сергій Над’ярний. Від правління громадської ради – Григорій Демченко, Володимир Михайловський, Віктор Пімоненко, Сергій Хомутіннік.

Особлива увага була приділена обговоренню можливостей участі громадськості у налагодженні співпраці науково-педагогічної спільноти Сумського державного університету з територіальними громадами у частині розробки та реалізації стратегії соціально-економічного розвитку, вирішення питань оборони та боротьби з корупцією. 

Традиційно до першого керівника Сумської області були донесені важливі думки та пропозиції активних громадян щодо наявних актуальних проблем.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.