Дата публікації:
29 січня 2024
Кількість переглядів:
149
Поділитися:

18-19 січня здобувачами ОП "Соціальна робота" була проведена дводенна майстерню з ненасильницьких дебатів у молодіжному центрі "Романтика" для молоді віком 15-19 років міста Суми.

Здобувачі ділились знаннями, які отримали під час проходження програми академічної мобільності в Італії, за підтримки ГО “Центр євроініціатив” у співпраці з Навчальним центром Серено Регіс (Італія) та Автономним університетом Барселони (Іспанія). З учасникам були проведені лекції про техніки активного слухання, про правила створення теми для дебатів, міні-дебати в групі, показуючи на прикладі різні техніки, різноманітні вправи для покращення комунікації в групі.

Також, учасники мали можливість на практиці відчути себе фасилітаторами. Здобувачі проявляли свої професійні навички у якості модераторів, активно стежили за процесом та, за необхідності, втручалися у процес.

Здобувши нові знання та навички, учасники майстерні, за участі здобувачів ОП "Соціальна робота", проведуть власні дебати у своїх закладах освіти.

Таким чином, знання та досвід, отримані в ході участі в програмі академічної мобільності в Італії тиражуються та знаходять своє відображення у перших професійних кроках здобувачів.

 

 За матеріалами здобувачів ОП "Соціальна робота" групи СР21 – Катерини Марчук та Катерини Святець.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.