Дата публікації:
27 лютого 2024
Кількість переглядів:
162
Поділитися:

Команда «Квінтет» у складі, якої здобувачі 1 курсу ОП "Психологія" були відібрані в межах програми "UPSHIFT" в Сумській області. 

До складу команди увійшли:

  • Єремейчук Анастасія;
  • Дейнека Кирило;
  • Котова Олександра;
  • Стрижеус Владислава;
  • Рашевська Анастасія.

Команду було відібрано до 10 команд-учасниць другої хвилі програми UPSHIFT в Сумській області з поміж 76 інших команд претендентів.

Здобувачі протягом 21-24 лютого взяли участь у Bootcamp під час якого працювали над обраною проблемою за методологією UPSHIFT. Протягом трьох місяців команда планує реалізувати проект, що допоможе вирішити проблему відсутності навичок спілкування цивільного населення з людьми, що пережили важкий травматичний досвід під час бойових дій.

Інноваційна програма для молоді UPSHIFT – це глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), що реалізується у понад 40 країнах. Вона надає молоді й підліткам навички 21 століття та ресурси, щоб визначити проблеми своїх громад та запропонувати інноваційні рішення цих проблем.

Програму UPSHIFT у Полтавській та Сумській областях реалізує ГО «Нова Полтава» в рамках програми «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях», у партнерстві з ГО «Центр Євроініціатив», за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.