Дата публікації:
05 березня 2024
Кількість переглядів:
172
Поділитися:

5 березня практичні заняття з технологій соціальної роботи для здобувачів третього курсу ОП «Соціальна робота» відбулися на базі практики в ГО «Феліцитас».

Заняття провела учитель-дефектолог Наталія Миколаївна Соломко. Здобувачі взяли участь в творчій майстерні для клієнтів «Феліцитас», попрактикувавшись у якості персонального помічника людини з інвалідністю. Поглибили свої знання та розуміння щодо роботи з цільовою групою людей з інвалідністю в наслідок інтелектуальних порушень.

Друге заняття було присвячено навчанню роботи із документами. За наставництва Н.М.Соломко здобувачі опрацювали «Шкалу оцінки навичок за основними категоріями отримувача соціальної послуги соціальної реабілітації повнолітніх осіб з інтелектуальними розладами», «Картку визначення індивідуальних потреб отримувача соціальної послуги соціальної реабілітації повнолітніх осіб з інтелектуальними розладами», «Анкету визначення рейтингу соціальних потреб отримувача соціальної послуги соціальної реабілітації». Домашнє завдання студентів – провести інтерв’ю й самостійно заповнити документи.  

ГО «Феліцитас» – це особлива територія для особливих людей, де фахівці працюють на забезпечення якості життя людей з інвалідністю та їх сімей. Вдячні за можливість навчатися здобувачів на базі цієї організації. 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.