Дата публікації:
21 березня 2024
Кількість переглядів:
107
Поділитися:

21 березня здобувачі першого курсу освітньої програми «Соціальна робота» отримали важливий досвід підготувавши і провівши творче заняття для людей з інтелектуальним порушеннями на базі Центру «Сприяння» ГО «Феліцитас». Взаєїмодія відбувається в рамках проєкту «EU4Youth – Працевлаштування молоді в час кризи: програма персональних асистентів для підтримки осіб з аутизмом, інтелектуальними порушеннями та психосоціальною інвалідністю в Україні».

Здобувачі продемонстрували самостійність та ініціативність, натомість отримали досвід персонального помічника людини з інвалідністю. Важливо, що після проведення заходу фахівці ГО «Феліцитас» прокоментувати його перебіг і дали нашим першокурсникам рекомендації для подальшої професійної підготовки. При цьому було зазначено, що студентам вдалося створити дружню та доброзичливу атмосферу для вихованців організації.

Освітня програма «Соціальна робота» в СумДУ має доволі широку направленість і передбачає підготовку майбутніх фахівців до роботи із різними цільовими групами. Однак для нас безцінною є співпраця із «Феліцитас», адже це дає можливість здобувачамм на практиці розвивати толерантність і терпіння, а також відчути свою спроможність взаємодіяти і бути корисними людям із непростою долею.

 

Відео здобувачів за роботою.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Навчально-науковий корпус, ауд. Н-312

Телефон: (0542) 68-77-32

e-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з сайту кафедри психології,
політології та соціокультурних технологій
посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.